Kotiareenoilta kansainvälisille kilpakentille

Fullerton karting-rungot ovat pitkän kehitystyön tulos. Kehitystyössä vahvasti mukana ovat olleet kartingin maailmanmestari 70-luvulta ja yhtiön omistaja Terry Fullerton sekä karting- ja kilpa- autokuljettaja Ben Barnicoat.

Ennen varsinaista tuotantoa, runkoa testattiin moneen kertaan eri radoilla, eri olosuhteissa ja eri rengasmerkeillä. Suunnittelu ja testaus keskity enimmäkseen IAME X30 yksityyppi moottorilla ajettavaan tehdas luokitettuun karting-sarjaan.
Vuonna 2017 Fullerrton esitteli uuden TF2 rungon, jolla suomessa ajettiin IAME X30 senior-luokan mestaruus. Samaisella TF2 rungolla ajettiin kaudella 2017 mestaruudet Iame X30 luokassa Briteissä, USA:ssa ja Australiassa. Kaudelle 2018 Fullerton lanseerasi uuden TF3 -rungon joka eroaa TF2:sta oleellisesti. Keväällä 2018 TF3:lla on jo saavutettu osakilpailu voittoja Euroopassa ja USA:ssa IAME X30 -sarjoissa.

Edelläkävijä

Fullertonin missio on tehdä kehitystyötä rungon osalta niillä osa-alueilla jotka merkittävästi parantavat auton ajettavuutta ja hallittavuutta. Fullerton on helppo ajaa. Se ei vaadi suuria liikkeitä kuskilta kurveissa vaan käyttäytyy vakaasti. Käytettävä rengas ja runko toimivat yhdessä suunnitellusti.

Fullerton tarjoaa maailmanlaajuisesti verkostonsa käyttöön kansallisuudesta riippumatta. Fullerton Finland, Fullerton Belgia, Fullerton Britannia ja Fullerton USA tarjoavat kansainvälisille kuljettajille mahdollisuuden ajaa kilpaa eri maiden tiimeissä. Terry Fullerton tarjoaa kuljettajille mahdollisuuden ajaa Fullerton tiimissä Euroopassa ja Briteissä. Terryn nimi näkyy monen menestyneen ammattikilpa-autoilijan taustajoukoissa.

Fullerton Rungot


unnamed-17-2

Fullerton TF-3

Fullerton TF-2

unnamed-6

  • X30 Challenge Finland voittajarunko kaudella 2017
  • 30mm putki
  • CIK-FIA luokiteltu